Greater Copenhagen

Vi samarbejder også med Greater Copenhagen

Gribskov Erhvervscenter A/S er stolte af at have været med til at udvikle konkret materiale, som er lige til at bruge i din virksomheds markedsføring, så du kan markedsføre din virksomhed som en del af Greater Copenhagen.
Din virksomhed kan fx. anvende en mappe/omslag, der præsenterer Greater Copenhagen og Gribskov og som er lige til at lægge dit eget materiale ind i, når du møder mulige kunder og samarbejdspartnere i udlandet, på messe eller til kundemøder. Kontakt os, hvis du gerne vil have nogle mapper/omslag. 

Gribskov Erhvervscenter A/S har også været med til at udvikle fortællingen om Greater Copenhagen.
Den er blevet god. Den er blevet noget, alle kommuner, virksomheder og borgere i de mange kommuner i Greater Copenhagen kan se sig selv i. Hvad vigtigere er, det er en fortælling, som virker på det internationale marked. En fortælling, som passer med det, man synes man internationalt kender København - storkøbenhavn - Sjælland - Sydsverige... for. En grundfortælling, der er troværdig, så man virkelig får lyst til at arbejde i en virksomhed her og flytte sin familie hertil, hvis man fx. er en veluddannet ekspert - eller får lyst til at placere sin virksomhed her - eller får lyst til at besøge os som turist.